Преминете към основното съдържание

Камила не харесва гаджето на Хари

Актрисата все още не получава одобрението на свекървата
© getty images

Мащехата на принц Хари – Камила, била твърдо против връзката му с актрисата Меган Маркл още от самото й началото. Причината не била само, защото появата й в семейството насочило цялото медийно внимание към нея, а и поради факта, че тя не е от благородно семейство. 

Според Камила, единствената цел на Меган да се хване с Хари била, за да стане известна, а с това и да развие още повече кариерата си. Нищо не можело да промени мнението на съпругата на Чарлс, дори това, че двамата влюбени са вече година заедно, която ще отбележат с пътешествие до екзотична дестинация. 

Източници от Двореца са категорични, че поведението на Камила нямало нищо общо с каквото и да било желание да предпази доведения си син. Тя просто ревнувала, че вече не е център на внимание и след Катрин, светлините на прожекторите сега са насочени и към Меган. 

Тя била в шок колко лесно британците, а и членовете на Кралското семейство са приели актрисата. Хари дори вече имал намерение да я направи своя официална половинка и мислил да й предложи брак през есента. 

Ситуацията с Камила беше много по-различна, когато самата тя започна романа си с Чарлз. Семейството му много дълго време не приемаше връзката им, особено след като тя беше една от причините за разпада на брака на престолонаследника с покойната лейди Даяна.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser