Преминете към основното съдържание

Кан 2017: #COUPLEGOALS или кои бяха най-ярките двойки на червения килим

Погледи, докосвания, усмивки и целувки си размениха звездите в Кан
Никол Кидман и Кийт Ърбан
Никол Кидман и Кийт Ърбан © getty

Какъвто и фурор да правят самостоятелно появилите се известни личности на червения килим, няма как да не признаем, че и появата на звездните двойки е не по-малко интересна.

Седемдесетият филмов фестивал в Кан, който приключи вчера, събра не само най-впечатляващите (да си припомним Ел Фанинг), но и едни от най-влюбените

Никол Кидман и Кийт Ърбан, Сара Сампайо и Оливър Рипли и много други двойки се появиха под ръка по време на премиерите на номинираните за награда филми. 

Никол и Кийт бяха едни от най-обсъжданите в Кан.

Съпрузите често се появяват заедно на събития, а този път двойката с удоволствие позира за фотографите. Фенове на актрисата многократно говорят против това, че Кидман не може да се сдържи да не показва толкова явно чувствата си към мъжа си. Очевидно, Никол не объръща внимание на този вид забележки.

Пък и защо да не покзва на света колко щастлива е в своята връзка?

Другите звезди, също като Никол и Кийт, не се стесняваха да покажат близостта си като така позволиха на фотографите да уловят искрените им влюбени погледи и много мили могове. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser