Преминете към основното съдържание

Кание: „Благодаря на Бога, на майка и татко, че ме оставихте да живея”

Рапърът пусна свои бебешки снимки

От известно време 43-годишният рапър не е активен в социалните медии, тъй като се опитва да спаси брака си с Ким Кардашиян, въпреки собствените си твърдения, че от две години иска да се разведе с нея. Твърди се, че в момента Кание и Ким са на помирителна почивка на Карибите, където се опитват да изгладят конфликтите си, скандална част от които бяха отправените обвинения от Уест, че Кардашиян е и скала да абортира първото им дете.

Сега Кание благодари на родителите си, че самите те не са направили подобна грешка и са му дали възможност да се роди. Рапърът твърди, че баща му е настоявал за аборт, но майка му се е възпротивила и го е спасила.

Той написа в Туитър: „Благодаря на Бога, на майка и татко, че ме оставихте да живея“ и прикачи свои черно-бели снимки като бебе.


Този пост идва в допълнение към предишни изяви на Кание, в които той със сълзи на очи е признавал, че майка му го е спасила. "Нямаше да има Кание Уест. Защото баща ми беше твърде зает."

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser