Преминете към основното съдържание

Каним ви за второто издание на събитието „Дни на астрологията“ в The Mall

одината на Водния Тигър обещава вълнуващи аспекти и събития, затова заповядайте в астрологичния свят на сп. ELLE & The Mall от 29 април до 1 май, където професионалните ни астролози ще ви отделят специално внимание и ще ви подарят личен, индивидуален хороскоп за 2022 г. Ще можете да си отговорите на най-важните теми и въпроси за всяка сфера, която ви вълнува!

В трите поредни дни ще откриете „Дни на астрологията“ на етаж 1 в The Mall – от 12 до 19 ч.

На вашето внимание, с дългогодишен опит и задълбочени познания в сферата, ще бъдат и 6-те ни прекрасни астролози, членове на Съюза на астролозите „Иван Станчев“ – Джина Василева, Елена Арсова, Деси Микулашева, Петя Аргилова, Венета Перелова и Петя Алексеева.

Те ще проведат безплатни астрологични прогнози за всеки от записалите се на място в деня. За съставянето на хороскопа ви ще е необходимо да знаете своя ден, час и място на раждане!

Ще ви посрещнем с чаша хубаво вино от Verano Azur, на което да се насладите, докато научавате повече за планетите, съвпадите и транзитите, които се случват в астрологичните ви домове и цялото им влияние върху вас.

И трите дни се отпуснете и насладете на комфортната атмосфера, за която ще се погрижат партньорите ни Jysk, Madame Coco и Pepco , докато се вслушвате в съветите на нашите астролози по време на трите актуални астрологични теми, за които ще споделят по време на отворените им лекции:

  • Петък - 29 април – от 18 до 19 ч.
  • Събота -30 април – от 15 до 16 ч.
  • Неделя -1 май – от 15 до 16 ч.

Петя Алексеева и Ели Арсова с темата: “30.04 - Новолуние в Телец. Как ще повлияе на всеки един знак (зодия).”

Джина Василева и Петя Аргилова с темата: "След 166г. отново заедно и у дома. Съвпад Юпитер и Нептун за всеки знак."

Деси Микулашева и Вени Перелова с темата: "Астрология за всеки ден. Или как да работим с лунния календар, без да сме астролози.

Няма как да не ви поднесем и нова изненада, подготвили сме ви специален кът – Ателие за рисуване с къна, в който ще бъдете посрещнати от изключителната Виктория Котева, която вече над 10 години се отдава на това древно изкуство и ще ви потопи в дълбоката енергия и усещане на тази ритуална практика свързана с къната. Посетете ателието на място, където ще можете да опознаете в дълбочина смисъла, който се крие в изразителните рисунки в индийски и арабски стил.

И за да бъде още по-приятно и забавно, сме ви подготвили две тематични игри -„Колелото на късмета“ и „Стената на стихиите“, в които да се впуснете. Най-уверените в своите познания за астро материята и тези, които усещат, че звездите са на тяхна страна, ще могат да играят, за да си спечелят от чудесните награди, предоставени от партньорите ни:

Sephora, MAC, Invoke, Swarovski, Zlatna Ribka, Grand Optics, The Body Shop, L‘еrbolario, Ciela, Paula Venti,Opticlasa, Happy socks, Orange Center, Parfois, Spa Ceylon, Triumph, Yves Rocher, TimeLand и Al Amar.

Бъдете в очакване и за голямата ни томбола! Елате на място и се включете, защото в края на всеки от трите дни ще теглим по 1 късметлия, който ще зарадваме с красиво зодиакално колие от Goto Jewellery&Diamonds. Ако се чудите как точно ще познаем зодиите на победтелите, подсказваме, че всеки един от тях ще може да посочи своята зодия на място в магазина и да получи колието си.

Последвайте и Facebook събитието ни, в което ще научите повече подробности около тридневното събитие.

Очакваме ви с нетърпение да бъдете част от „Дни на астрологията“ в The Mall, където да си поговорим на езика на звездите, да се забавляваме и да усетим духа и посоката на предстоящото в живота ни!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser