Преминете към основното съдържание

KANYE WEST и adidas Originals представят черно-бяла версия на най-вдъхновяващата и желана обувка

Моделът YEEZY BOOST 350 V2 ще бъде наличен в магазините на 17-ти декември
© Getty

Този септември Кание Уест и adidas Originals представиха за първи път YEEZY BOOST 350 V2. Най-вдъхновяващата и желана обувка дебютира в сиво с цветен акцент, последвана от едновременното представяне на три цветови комбинации през ноември. Сега YEEZY BOOST 350 V2 се завръща в черен вариант с изтънчен бял акцент.

Преработена, но вярна на корените си, YEEZY BOOST 350 V2 е изработена от красиви висококачествени материали, които съчетават най-добрата технология на adidas и безупречната естетика на Kanye West. Черната горна част изработена от Primeknit е обогатена с бяла лента, белязана от надписа ‘SPLY-350’. Полупрозрачната гумена външна част на подметката и страничните TPU елементи създават поразяващ ефект и осигуряват превъзходна стабилност на крака. За средната част на подметката е използвана иновативната технология BOOST™ на adidas, за да я направи издържлива и удароустойчива. Новаторският материал Primeknit използва най-иновативните технологии на adidas за дигитално тъкане, за да се напасне по крака като втора кожа.

В България, YEEZY BOOST 350 V2 ще се продава екслузивно в магазин adidas Originals в Mall of Sofia чрез томбола, даваща правото на закупуване. От 13.12.2016 г всеки, желаещ да притежава най-желаната обувка, ще може да участва в томболата в магазина. Всеки клиент има правото да попълни само един талон за томболата. Печелившите ще бъдат известени сутринта на 17.12.2016г. и ще могат да закупят посочения от тях размер в рамките на деня.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser