Преминете към основното съдържание

Кардашиян отново втрещи всички. Този път на Met Gala

Риалити звездата се появи опакована в черна материя. Имаме само един въпрос, как можете да дишате в тази рокля на Balenciaga, без да се спънете или да повредите миглите си?

Ким Кардашиян отново привлече всички погледи към себе си. Този път на Met Gala 2021. Риалити звездата дефилира облечена в рокля-калъф на Balenciaga, която напълно покрива не само тялото, но и лицето й. А черните ботуши са силен акцент в тази модерна илюзия - никой не може да види дори частичка от тялото на Ким.

Според TMZ именно Кание Уест настоял неговата (бивша) съпруга да избере тази визия. Според идеята му: „Това е истинско изкуството, надхвърлящо традиционната мода“. Какво друго ви трябва за една нощ в музея? В същото време самият музикант не се появи на червения килим, а Кардашиян бе придружена от автора на тоалета-шедьовър, творческия директор на Balenciaga Демна Гвасалия. Разбира се, в черно и с покрито лице, за да не страда Ким сама.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser