Преминете към основното съдържание

Карето този сезон - носим точно като момичетата от Копенхаген

28 визии с най-есенния принт, който съществува
© imaxtree

Едно от трендовете, което се откроява по улиците в скандинавската модна столица е карираният десен присъстващ върху палта, поли, панталони, шалове и шапки!

Този принт, също като райето, точките и флоралите, изобщо не е нов в света на модата, но някак успява всеки сезон да се появи сред новите продукти.

Ето защо, карираните дрехи и аксесоари са добра придобивка, тъй като са инвестиция, която ще се носи много дълго време и подхождат на всяка една от нас - независимо от възрастта и социалния статус.

За този сезон има голям избор с интересни решения, които дизайнерите предложиха на модния подиум. Вниманието ни, обаче, бе грабнато от креативните визии на модерните момичета от Копенхаген, които като истински професионалисти смесват и комбинират този толкова любим принт с други принтове, ярки цветове и всякакви текстури.

В галерията подбрахме най-интересното, за да ви помогнем да намерите най-правилния начин, по който можете вие самите да носите карираният тренд през есенно-зимния сезон:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser