Преминете към основното съдържание

Каролин Шойфеле: „България е много специално място за Chopard”

Артистичният директор на световноизвестния швейцарски бранд, автор на легендарната статуетка „Златна палма“, пристигна в София за 10-годишнината на българския бутик
Каролин Шойфеле в София
Каролин Шойфеле в София

Световноизвестният швейцарски бранд за луксозни часовници и бижута Chopard отбеляза 10 години от откриване на бутика си в София със специален гост – Каролин Шойфеле. Съпрезидент и артистичен директор на марката, тя идва за втори път в България по повод годишнината. През 2007 година откри бутика, заедно със световноизвестния модел Ева Херцигова.

„И днес, 10 години по-късно, Chopard продължава своите традиции и стремеж към върхови постижения, качество, творчество, иновации и независимост“, каза по време на медийно събитие г-жа Каролин Шойфеле. „България е много специално място за нас, защото именно тук открихме първия наш бутик в държава от Източна Европа“, допълни още тя.

Каролин Шойфеле e известна с таланта и успехите си по целия свят. Сред шедьоврите й се нареждат колекции като Happy Diamonds, Ice Cube, Red Carpet, Imperiale и Animal World Collection, създадена за 150-годишнината на Chopard през 2010 г. Тя е и автор на легендарната награда на кинофестивала в Кан – статуетката „Златна палма“. Изработката й представлява много сложен процес, изпълняван от най-добрите бижутерийни майстори в света. Шойфеле се грижи за дизайна на статуетката вече 20 години.

Колекцията на Chopard с Риана

Галерия

Колекцията на Chopard с Риана

Rihanna Loves Chopard

Каролин е известна още с участието си в различни благотворителни организации и кампании, сред които Международната фондация на Хосе Карерас за борба с левкемията, фондация „Сабрина“ за болни деца, фондацията за превенция на СПИН на сър Елтън Джон, „Happy hearts“ на световно известния модел Петра Немцова и други. 

Каролин Шойфеле и домакините на събитието в София

Домакини на събитието в София бяха г-н Ерик Тепеликян, неговата съпруга Мария Тепеликян и г-н Стефан Шарлопов, партньори във фирмата „E&S”, изключителен представител на Chopard за България.

Днес Chopard имат над 160 бутика по света и още над 1400 точки на продажба. 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser