Преминете към основното съдържание

Каспър Смарт се изказа за новата връзка на Дженифър Лопес

Алекс Родригез е мъжът до певицата днес
Дженифър Лопес и Каспър Смарт останаха приятели след края на връзката си.
Дженифър Лопес и Каспър Смарт останаха приятели след края на връзката си. © Getty

Бившият възлюбен на 47-годишната Дженифър Лопес Каспър Смарт се изказа одобрително за новия любовен роман на певицата. 29-годишният Каспър в интервю за изданието ET спомена няколко думи за легендарния бейзболист Алекс Родригес. След като сложиха край на връзката си, Джен и Каспър останаха приятели, а Смарт призна, че желае „само най-доброто и любов, разбира се“ на двойката: „Ние сме приятели и се уважаваме и обичаме“, добави хореографът и танцьор.

© Getty, Алекс Родригес 

41-годишния бейзболист Алекс Родригес  и Дженифър изкарват мног време със семейството на звездата. И двамата имат по две деца от предишен брак. ного от феновете на Дженифър я предупреждават да е внимателна, тъй като новият й възлюбен е известен покорител на дамски сърца. Списъкът му на такива е дълъг – Мадона, Камеран Диас, Анна Войжитски (бившата съпруга на Сергей Брин), Кейт Хъдзън. Но пък Джен има същата слава – разбива мъжки сърца. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser