Преминете към основното съдържание

Кайли Дженър в два смели тоалета на откриването на изложбата на Mugler в Ню Йорк

Галерия
Толя Стоянова Снимки: Instagram

Кайли Дженър привлече вниманието ни не само с един, а с цели два смели тоалета на Mugler. Тя беше сред звездния списък с гости на откриване на изложбата на дизайнера в Бруклинския музей.

Дженър пристигна в драматична плътна рокля в мастилено черно, декорирана с блестящи пайети и пера. Към нея вървяха и чифт дълги ръкавици. Кулминацията в стайлинга й бе постигната с аксесоар, изваден от архивите на Mugler - изящна диамантена корона.

Малко по-късно телевизионната риалити звезда се преоблече в прозрачен гащеризон - още една популярна визия от модната къща.

В Instagram Дженър сподели снимки на двата си тоалета и на експозиции от изложбата.

„Уау, каква красива нощ да отпразнуваме откриването на изложбата на Тиери Мюглер в музея в Бруклин. Такава чест е да нося част от модната история. Благодаря на екипа на Mugler 🖤 и не забравяйте да се отбиете, за да видите изложбата, докато е там. Празнуваме живота и изкуството на вечния емблематичен Тиери Мюглер“, написа Кайли под поста си.

Изложбата се открива официално за всички на 18 ноември и ще продължи до 7 май.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser