Преминете към основното съдържание

Кайли Миноуг отрече слуховете за годеж

Певицата все още не планира да се жени

Певицата Кайли Миноуг отрече слуховете, че се е сгодила с Пол Соломонс, които се появиха в много медии преди няколко дни. Самата тя разказа за това на страницата си в Twitter.

Слуховете тръгнаха изявление на съпругата на бащата на Пол. Глория каза, че обожава Кайли Миноуг и е безкрайно щастлива за доведения си син. „Това е просто невероятно. Всички сме много развълнувани. Простете ми, не мога да кажа нищо друго, тъй като бях помолена да мълча “, каза тя в интервю за Daily Mail. Кайли обаче отрече тази информация в профила си в Twitter. Тя написа, че двамата с Пол се обичат, но все още не са сгодени.

Кайли Миноуг има връзка с Пол Соломонс, креативен директор на британското списание GQ, от 2018 г. 52-годишната певица няма много късмет в личния си живот: всичките й връзки завършват с болезнени раздели и все не се стига до предложението за брак, освен преди пет години, когато Кайли се съгласи да се омъжи за актьора Джошуа Сас, но влюбените се разделиха, без официално да регистрират връзката си.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser