Преминете към основното съдържание

Кажете СТОП на бръчките

С напредването на възрастта борбата с бръчките се превръща в една от ежедневните ни малки битки. И въпреки че като цяло тази война е обречена, с правилните продукти бихме могли значително да намалим техния интензитет и да забавим максимално появата им.

От какво се предизвикват бръчките?

  • Едни от основните фактори са стареенето на кожата и дехидратацията. С годините постепенно съдържанието на еластин и колаген в кожата ни намалява и се появяват първите малки бръчици около очите, челото и устните. Количеството вода, което приемаме на ден, също играе особено важна роля при процеса на стареенето, тъй като недостигът й предизвиква невъзможност на кожата да се възстанови нормално и тя губи своята здравина.
  • Вторият изключително важен фактор е "клетъчната преумора", предизвикана от излагане на UV лъчи и замърсяване. Подложена на ежедневен стрес и системно недоспиване, нашата кожа губи еластичност, тенът става неравен е си появяват бръчки.

Марка № 1 в САЩ и разработена с дерматолози, Neutrogena® ни предлага отлично решение за "клетъчната преумора" и дехидратацията!

С новата си серия Cellular Boost, марката ни предлага два продукта за дневна и нощна грижа, с които си гарантираме отпочинала и здрава кожа.

Те са с клинично доказана формула, която съдържа вдъхновения от природата De-ageing Hexinol. Той стимулира естествено производството на еластин и колаген в кожата, а високото съдържание на Vitamin C коригира неравномерния тен. По този начин тъмните петна значително намаляват, а съдържанието на SPF25 фактор в дневния крем стопира вредното въздействие на UVA и UVB лъчите върху лицето ни.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser