Преминете към основното съдържание

Кейли Куоко заряза мъжа си след 2 години брак и се отдаде на купони

Актрисата вече не носи брачната си халка
Кейли с приятелки
Кейли с приятелки © dailymail

Макар че изглеждаха като щастлива и хармонична двойка, явно не всичко в брака на Кейли Куоко и Раян Суитинг е вървяло по мед и масло. Това стана ясно, че след като двойката обяви края не само на любовта си, но и на брака си, който продължи по-малко от две години.

Шокиращата за мнозина новина за краха на отношенията на звездата от хитовия сериал "Теорията за големия взрив" и американския тенисист, изглежда не се приема толкова тежко от блондинката. Тя доказа това като се отдаде на щури купони с приятелки, като папараците я щракнаха в прекрасно настроение и широка усмивка, въпреки негативния развой в личния й живот.

От първата й публична поява след новината за раздялата, ясно се видя и че брачната й халка липсва от ръката й. Тя обаче все още не е заличила татуировката на гърба си, която изписва с римски цифри датата, на която двамата с Раян се ожениха - 31 декември 2013 г.

Засега не е станало ясно каква е причината за раздялата на Кейли и Раян. Дали разводът им ще бъде скандален, както се случва с повечето двойки в Холивуд, също остава да видим. Феновете й обаче се надяват, че Кейли е подписала предбрачен договор, тъй като тя е сред най-високоплатените ТВ актриси, получаваща по 1 млн. долара на епизод за "Теорията на големия взрив."

Кейли и Раян, когато все още се обичаха

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser