Преминете към основното съдържание

Кейт Мидълтън обмисля да съди таблоидите

На херцогинята не и се харесват лъжите около нейната "вражда" с Меган Маркъл и други нейни близки хора
© getty

Кейт Мидълтън не е чужда на таблоидите, които често създават слухове за фалшива вражда между нея и други хора в нейния живот (като най-забележими са тези с Меган Маркъл).

Но този уикенд се оказа, че херцогинята на Кеймбридж сериозно е обмислила съдебни действия срещу една история, която THE SUN публикува съвсем скоро.

Според таблоидната медия, съпругата на принц Уилям има "съперничество" със своята съседка в Норфолк - Роуз Ханбъри, маркизата на Чолмонделей.

Ричард Кей от The Daily Mail съобщава, че слуховете за конфликтa между Кейт и Ханбъри са "фалшиви".

© Instagram/alltheroyalsoftheworld, Кейт Мидълтън и Роуз Ханбъри на градинско парти

Какви бяха слуховете точно?

Според THE SUN, вътрешни кралски източници са заявили, че Кейт е казала на съпруга си принц Уилям, че Ханбъри и  нейният съпруг Дейвид Роксавъдж, трябва да бъдат "премахнати" от близката им приятелска група.

"Добре известно е, че Кейт и Роуз не са толкова близки, както преди", твърди източникът на THE SUN, "Те са били неразделни, но това вече не е така. Уилям иска да играе миротворец, така че двете двойки да могат да останат приятелки, тъй като живеят толкова близо една до друга и споделят много общи приятели. Но е ясно, че Кейт не иска да вижда повече съседите си и иска Уилям да ги отстрани от приятелската им група, въпреки социалния им статус."

Ричард Кей добавя, че "и двете страни са обмисляли правни действия, но тъй като нито една от медиите не е успяла да даде някакви доказателства върху какво е бил спорът между двете кралски особи, дамите са избрали да игнорират клюката".

Още по етикети

новини , Кейт Мидълтън
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser