Преминете към основното съдържание

Кейт Мос изхвърли младото си гадже

Той влязъл да се лекува в клиника
Кейт и Николай
Кейт и Николай © dailymail

Въпреки че моделът Кейт Мос не може да се похвали с прилично поведение, изглежда и тя има свой предел на търпимост що се отнася до бохемски начин на живот. Приятели на 42-годишната британка разкриха, че наскоро тя е изхвърлила от дома си младото си гадже Николай фон Бисмарк, тъй като той прекалявал със злоупотребата на алкохол и опиати.

На модела й дошло до гуша след ужасяващата ваканция, която двамата с Николай си спретнали съвсем наскоро. Според информацията виконтът имал моменти, в които халюцинирал и дори започнал да преследва въображаеми мъже, които го преследват. В един момент дори се метнал от прозореца в стаята си и подгонил несъществуващия мъж.

Поведението на Николай много притеснил Кейт и тя му изнесла целия багаж от дома си в Лондон. Предупредила го и че няма да го вземе обратно, ако не се лекува в клиника. Говори се, че той вече е постъпил в такава в Канада.

Автор: Ирена Късметска

Още по етикети

Кейт Мос , гадже
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser