Преминете към основното съдържание

Кейт Мос няма спирка, хвана се с 18-годишен

Момчето е син на един от най-близките й приятели
Кейт Мос
Кейт Мос © БГНЕС

Моделът Кейт Мос се е понесла по доста интересна тенденция в личния си живот - всяко следващо гадже е все по-младо от предишното й. Според последните публикации в медиите на Острова, бившата половинка на Джони Деп е зарязала 28-годишния виконт Николай и се е хванала с 18-годишния Джейк Къртис. 

Момчето е син на режисьора на лентата Love Actually Ричард Къртис, който е сред най-близките приятели на 42-годишната Кейт Мос. Моделът и тийнейджърът бяха забелязани да обикалят с кабриолета на британката, като двойката не криеше, че е много щастлива, че е заедно. И изглежда сериозната разлика във възрастта помежду им изобщо не ги притеснява. 

18-годишният Джейк Къртис

Засега никой от тях не коментира отношенията им. Сестрата на Джейк обаче се оказа доста по-разговорлива. "Казват, че възрастовата разлика е в това да намериш себе си, да разбереш самият ти кой си и изглежда Джейк Къртис най-накрая намери себе си... Виконт Николай фон Бисмарк, удоволствие е, че вече си част от семейството...", беше коментарът на 20-годишната Скарлет. 

Любопитно е как са приели новината за новото гадже на сина си родителите на Джейк и дали това няма да повлияе на отношенията им с Кейт Мос. 

Автор: Ирена Късметска

Още по етикети

Кейт Мос , гадже
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser