Преминете към основното съдържание

Кейт Мос планира второ дете

43-годишният модел иска да има дете от младия си приятел
Кейт Мос и Николай фон Бисмарк
Кейт Мос и Николай фон Бисмарк © getty

Преди две седмици се появиха спекулации за евентуалната сватба на Кейт Мос и сегашния й възлюбен граф Николай фон Бисмарк.

Темата се появи след като двойката бе хваната от обективите на репортерите, докато се разхождаха из Лондон. Кейт и Николай бавно се насочиха към театър "Аполо", където гледаха "Котка върху горещ ламаринен покрив" с участието на актрисата Сиена Милър.

На безименния пръст на модела искреше диамантен пръстен, който веднага доведе до предположението, че двойката вече е омъжена.

Сега таблоидите казват, че Мос и фон Бисмарк са готови да бъдат родители. "Кейт иска да има общо дете с Николай. Това е логична стъпка в отношенията им, защото те са наистина щастливи, но не планират да се оженят. Те дори обсъждат бъдещето на детето и тя наистина иска да стане майка отново, дори и на тази възраст",  казва източник близък на двойката.

Според вътрешен човек, една от причините за това предположение е отказът на Мос и фон Бисмарк да консумират алкохол. 

Припомняме, че моделът има 14-годишна дъщеря Лила Грейс от връзката си с Джеферсън Хек.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser