Преминете към основното съдържание

Kейт Мос се появи с диамантен пръстен. Сгодена ли е за младото си гадже?

Моделът все още е законно омъжена за музиканта Джейми Хинс
Кейт Мос
Кейт Мос © xposure

Слуховете, че Кейт Мос се е сгодила за младото си гадже - виконт Николай фон Бисмарк, след само една година връзка, плъзнаха в медиите, след като папараци заснеха нов диамантен пръстен на ръката й. 42-годишният супермодел вече няколко пъти се появява с тайнственото бижу и по никакъв начин не се опитва да го прикрие.

Според запознати двойката решила отношенията й да преминат на следващото ниво по време на ваканцията им във Венеция миналия месец. Тогава Кейт и Николай били забелязани да вечерят в луксозен ресторант, като в разгара на разговора, младият виконт паднал на едно коляно и поискал ръката на половинката си. "Беше много романтично. Той й каза ti amo, след което й поиска ръката. Кейт, естествено, отговори с да", разказа тогава запознат.

Любопитното е кога точно ще се случи една евентуална сватба между двамата, тъй като Мос все още е законно омъжена за музиканта Джейми Хинс. Според негови приятели Джейми нарочно бавел бракоразводното дело, тъй като бил бесен от факта, че Кейт така бързо намери нов мъж в живота си и направи публична връзката им.

© xposure, Виконт Николай

Автор: Ирена Късметска

Още по етикети

Кейт Мос , годеж , гадже
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser