Преминете към основното съдържание

Кейти Холмс и Джейми Фокс с тайнствени пръстени на ръцете

Готвят ли се за сватба?
Кейти и Джейми
Кейти и Джейми © Splash

След като дълго време се говореше, че Кейти Холмс и Джейми Фокс имат тайна връзка, коментарите вече минаха на следващото ниво – че двамата са се сгодили тайно и дори се подготвят да минат под венчило.

Повод за това твърдения са златни пръстени, които всеки от тях носи на лявата си ръка. Според мълвата двамата или са си разменили бижутата на тайнствен годеж, или просто са символ на любовта им един към друг.

Говорителят на Джейми Фокс отрече клиентът му да носи годежен пръстен, но това не означава, че той не е подарил такъв на любимата си. Връзката на тъмнокожата звезда и Кейти е от две години, макар че досега те не само че не са я коментирали, но дори не са се появявали заедно на публични места.

Приятели на двойката обаче са категорични, че те са много влюбени един в друг, а самата Кейти няма търпение да стане официално госпожа Фокс. Те вече са коментирали темата и нищо чудно до края на годината Холмс да каже за втори път „да”, заставайки пред олтара.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser