Преминете към основното съдържание

Кейти Холмс и Джейми Фокс са сгодени?

Актьорите имат тайна връзка от две години
Кейти Холмс и Джейми Фокс
Кейти Холмс и Джейми Фокс © Getty images

От известно време Кейти Холмс носи красив диамантен пръстен на безименния пръст на лявата си ръка, което доведе до слуховете, че двамата с актьора Джейми Фокс са сгодени и се надяват, че съвсем скоро ще се оженят.

Американско издание разкри на страниците си, че бившата съпруга на Том Круз е готова отново да застане пред олтара и няма търпение да го направи и да каже „да” на любимия си. Макар връзката им, която е от две години, да не е тайна за никого, те все още не са коментирали отношенията си публично.

„Двамата вече са готови да дебютират не само като двойка, а като годеници”, разказва приятел на Джейми. „Обсъждали са да имат малка, тиха сватба на някое далечно място. Те са много щастливи заедно.”

Кейти обаче била много притеснена как бившият й съпруг Том Круз ще реагира. „Тя е ужасена, че Том може да не одобри дъщеря им Сури да има нов баща. Не й се иска той да направи скандал”, разкрива приятелка на актрисата. Именно покрай Круз Кейти се запознава с Джейми. Двамата актьори си партнират в лентата „Съучастникът” през 2004 г.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser