Преминете към основното съдържание

Кейти Холмс и Джошуа Джаксън са отново заедно?

Бившият на Даян Крюгер търси утеха при актрисата
© Splash

Бившите колеги от сериала „Кръгът на Доусън“ отново са възобновили романа си 16 години след неговото прекъсване. През изминалата седмица двамата са били забелязани на обяд, което е дало повод на таблоидите да разглеждат възможността за подновяване на връзката им. Кейти и Джошуа започват връзка по време на снимките на сериала, който се е снимал в средата на 90-те.

Според близки обаче днес отношенията им са изключително приятелски. Джощуа е позвънил на приятелката си, за да потърси подкрепа в труден за него момент. Актьорът сложи край на 10-годишната си връзка с актрисата и модел Даян Крюгер. Слуховете разпространяват информацията, че тя му е изневерила с актьора Норман Рийдъс.

© Splash, Даян Крюгер и Джошуа Джаксън

Що се отнася до 37-годишната Кейти, на която й е приписван роман с актьора Джейми Фокс, тя използва всяко свободно време да изкарва с дъщеря си Сури Круз.

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser