Преминете към основното съдържание

Кейти Холмс сподели в Instagram мил момент със Сури

През изминалата седмица майката на Кейти Хомс, Кейтлин, отпразнува своя рожден ден! На празника в Ню Йорк 37-годишната актриса пристигна с дъщеря си Сури. В профила си в Instagram тя публикува снимка, на която се вижда как 10-годишната красавица се е...
© Instagram

През изминалата седмица майката на Кейти Хомс, Кейтлин, отпразнува своя рожден ден! На празника в Ню Йорк 37-годишната актриса пристигна с дъщеря си Сури. В профила си в Instagram тя публикува снимка, на която се вижда как 10-годишната красавица се е сгушила нежно в майчината прегръдка. Снимката е направена по време на партито.

© Instagram

Някои от снимките на Кейти очароваха феновете й, които побързаха да споделят това в многобройните коментари. На една от снимките се вижда как Сури е заспала в ръцете на майка си, а хаштаговете към нея са: #щастлива, #лека нощ, #благодарна, #семейство, #любов.

© Instagram

Както е известно Том Круз вече три години не е виждал дъщеря си за разлика от Кейти Хомс, която винаги намира време за семейството.

© Instagram

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser