Преминете към основното съдържание

Кейти Пери и Орландо Блум флиртуват на парти

Ще прерасне ли приятелството им в любов, питат се всички
Кейти Пери и Орландо Блум си тръгват заедно от парти
Кейти Пери и Орландо Блум си тръгват заедно от парти © Splash

Макар да са приятели от години, изглежда Орладо Блум и Кейти Пери са напът да пренесат отношенията си от платонически в интимни. Поне до този извод стигнаха медии и присъстващи на афтърпартито организирано от компанията на продуцента Харви Уайнстийн след наградите "Златен глобус", на което двойката очевидно за всички флиртуваше.

Освен че цяла вечер не се отделиха един от друг и си говореха на ухо, Кейти и Орландо бяха забелязани да напускат заедно купона в малките часове на нощта. Певицата беше заложила на розова рокля с щедро деколте, с което явно демонстрираше природните си и естествени дадености.

И Кейти, и Орландо на този етап не са официално обвързани. След развода си с модела Миранда Кер актьорът имаше няколко кратки връзки, но нито една дама не му стана сериозна половинка. Кейти пък за кратко беше омъжена за комика Ръсел Бранд. От няколко години тя в близка с колегата си Джон Мейър, като двамата ту се събират, ту се разделят.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser