Преминете към основното съдържание

Кейти Пери и Орландо Блум се ожениха тайно

Слуховете тръгнаха след като журналистите забелязаха пръстен на безименния пръст на лявата ръка на певицата, напомнящ годежен пръстен, на нови снимки, направени по време на почивка на Хавай

Кейти Пери и Орландо Блум почиват на Хавай от няколко седмици. С тях са и шестмесечната им дъщеря Дейзи и 10-годишният син на актьора Флин от първия му брак с Миранда Кер. Заедно те прекарват по-голямата част от времето си на плажа, плуват в топлия океан и правят слънчеви бани, практикуват йога и посещават местни ресторанти.

Кейти и Орландо са заедно от около четири години. За пръв път за връзката им се заговори през 2016 г., през 2017 г. се разделиха за кратко, но в началото на следващата година се събраха и оттогава помежду ми им цари абсолютна идилия.

През февруари 2019 г. актьорът направи предложение за брак на любима си. Двойката планираше да сключи брак през лятото на 2020 г., но поради пандемията от коронавирус церемонията трябваше да бъде отложена за неопределена дата. Бременността на Кейти стана известна в разгара на карантината - през март миналата година, а в края на август певицата роди дъщеря си Дейзи, чиято поява коренно промени живота на младата майка.


messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser