Преминете към основното съдържание

Кейти Пери представя своя линия обувки

След 3 години усърдна работа, поп певицата е готова да покаже на всички колко е добра в новото си ампоа
© Rony Alwin

Представянето на собствена модна марка дрехи или обувки изглежда е хит измежду големите имена в шоу бизнеса. На скоро Сара Джесика Паркър и Памела Андерсън обявиха, че пускат свои собствени модни линии. Колаборациите с известни модни марки също са на почит. Перфектен пример е топмоделката Джиджи Хадид и Томи Хилфигер. 

© Rony Alwin

Добра новина и за феновете на Кейти Пери. Следвайки нашумелия тренд,певицата обяви официално, че стъпва в модната индустрия. Поп дивата е готова с дизайнерска линия обувки, която е кръстена на самата нея, а по избора и направата на моделите тя е работила цели три години. Хитовата изпълнителка заяви в интервю, че тези обувки са част от нея и всеки модел е внимателно създаден така, че да отговаря на нейния ексцентричен, изразителен стил и в същото време това да не е за сметка на качеството. За създаването на линията обувки, Кейти си е сътрудничила с компанията Global Brands Group Holding Limited, както и с модния експерт и стилист Джони Вуйек. Половинката на Орландо Блум заяви, че обувките ѝ ще са на достъпни цени, като за чифт от новата колекция "Katy Perry", феновете на модата ще трябва да заплатят между 59 и 299 щатски долара.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser