Преминете към основното съдържание

Кейтлин Дженър била жертва на сексуален тормоз

Звезден биограф разкрива в книга шокиращи истории за семейство Кардашиян
Кейтлин Дженър
Кейтлин Дженър © Getty images

Съвсем скоро на бял свят ще излезе поредната книга на звездния биограф Иън Халперин, който този път реши да разкрие пред света тайните на най-известното риалити семейство - Кардашиян/Дженър. 

Освен шокиращи факти за популярните сестри и майка им Крис, Иън разказва и шокиращи детайли от живота на новото „женско“ попълнение във фамилията – Кейтлин. Миналата година бащата в семейството Брус Дженър се подложи на серия от операции и терапии, чрез които от мъж стана жена. Именно това се оказа и една от топ историите в медиите по цял свят, особено след признанието му, че цял живот се е чувствал некомфортно в мъжко тяло.

В книгата си Харпентър разкрива, че преди години, в личен разговор помежду им, Кейтлин му е признала, че като дете е била жертва на сексуален тормоз. „Тогава Брус така и не ми сподели името на насилника си, но аз съм сигурен, че той така и не успя да преживее случилото се с него преди години“, споделя авторът на книгата.

Книгата на Иън Халперин 

Автор: Ирена Късметска

Още по етикети

книга , Кейтлин Дженър
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser