Преминете към основното съдържание

Кейтлин Дженър с ново признание, започва да излиза с мъже

Транссексуалната звезда има три бивши съпруги
Кейтлин Дженър
Кейтлин Дженър © getty images

Новият живот на Кейтлин Дженър продължава да буди интерес, като всички очакват с нетърпение втория сезон на риалити шоуто й "Аз съм Кат", което скоро тръгва в ТВ ефира. От промото за предаването, което беше излъчено на 14 януари, зрителите разбраха, че бившият олимпийски шампион Брус Дженър няма никакво намерение да има и занапред връзки с жени.

На въпроса на близката си приятелка Шанди Мор, дали се определя като лесбийка, Кейтлин отговаря: "Честно да ти призная, в бъдеше изобщо не се виждам във връзки с жени. Правила съм го, имам три бивши съпруги."

"Значи, вече може да имаш и бивш съпруг", продължава да любопитства друга приятелка на Дженър - Дженифър Бойлан. "Точно така", категорично отговаря Кейтлин, с което ясно заявява, че интересът й се пренася от нежния към силния пол.

Малко след признанието на Брус Дженър, че винаги се е чувствал жена и е започнал процедури, за да постигне тази цел, той даде да се разбере, че и занапред ще обръща внимание на жените, а не на мъжете. Е, изглежда мнението му бързо се е променило.    

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser