Преминете към основното съдържание

Кейтлин Дженър срина Ким Кардашиян

Новата дама в известното семейство се радва на широка популярност
Кейтлин Дженър и Ким Кардашиян
Кейтлин Дженър и Ким Кардашиян © Splash

Откакто доведеният баща на сестрите Кардашиян реши да си смени пола и от Брус Дженър да стане Кейтлин, популярността му нарасна главоломно.

И ако допреди няколко месеца именно той беше най-пренебрегваният персонаж в известната фамилия, то днес интересът към него е в пъти повече, отколкото този към най-известната му дъщеря Ким Кардашиян.
След разтърсващата си изповед пред ТВ водещата Даян Сойер, че от млад не се чувства добре в мъжко тяло и иска да бъде жена, олимпийският медалист е сред най-коментираните личности не само в Америка, но и по целия свят. Двучасовите откровения на Кейтлин са били проследени от малко над 17 милиона зрители.

Със сигурност обаче този факт не е особени приятен на съпругата на Кание Уест. Причината е, че "татко й" се превърна в интернет сензация, откакто облече рокли и се сдоби с десетки дизайнерски обувки на висок ток. А с това фокусът на медиите се измести от Ким към новата дама в семейството.
Профилът на Кейтлин в Twitter успя да бие рекорд на Обама, като след регистрирането си е събрал над 1 милион последователи само за четири часа и половина. Факт, с който самата Ким едва ли би могла да се похвали.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser