Преминете към основното съдържание

Кендал Дженър ли е новият фестивален моден законодател?

Coachella излъчи модел фаворит в стила за пролет 2015
© Instagram

Поредната корона на стила, която й бе връчена от гостите на музикалния фестивал Coachella и от журналистите, получи моделът Кендал Дженър. Новата любимка на Карл Лагерфелд и звезда на Estee Lauder успя да задмине дори Джиджи Хадид, Алесандра Амбросио и Кати Пери. Снимките им се превърнаха в манифест на завръщането на 70-те в модата за пролетта и лятото с характерни детайли като кръгли очила, сламена шапка федора, риза на каре – все пресечни точки на модата и ретрото.

Кати Пери бе избрала сдържан тоалет в приглушени цветове – рокля с голи рамене в стил бохо. Сред многото къси панталони и блузи на дупки, камъни и мъниста, може би това е най-семплият тоалет за целия фестивален период.

Култовият модел в стила на Coachella тази година са дънковите шорти с разкъсани крачоли с каквито видяхме Бела Торн, Бехати Принслоу и Фърги. А самата Кендал Дженър бе избрала шорти до коленете в стил 90-те и дълги черни панталони с големи разрези отпред за втория ден на фестивала. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser