Преминете към основното съдържание

Кендал Дженър не позволява проблемната кожа да я спира да блести

Моделът отвърна на нападетелните коментари относно кожата й в Туитър
© getty

Кендал Дженър зашемети всички на червения килим на Златния Глобус!

Моделът се появи във фантастична рокля на Giambattista Valli, a за грим беше избрала естествени цветове в телесни нюанси. Това не попречи на някои коментатори да обърнат внимание на кожата на Кендал, която имаше няколко видими признаци на акне. Някои фенове бяха шокирани, че Дженър изглежда по-малко от перфектно.

В Туитър се открои коментарът, "Всяко момиче, трябва да вземе пример от Кендал Дженър, която се появи с акне, изглеждайки като великолепна звезда", на който моделът отговори, "Никога не позволявайте това да ви спре!"

© getty

Моделът и реалити звезда не веднъж е коментирала състоянието на кожата си.

В интервю за американска медия, Кендал си призна, че цял живот се бори за перфектна кожа и, че много често, тя се е чувствала потисната от акнето, от което страда. Дженър споделя, че като тийнейджър е имала случаи, в които я е било срам да излиза от дома, а когато е говорила с хора се е опитвала да си крие лицето с ръце или коса. 

Много други звезди открито коментират публично този свой недостатък. 

В свой туит певицата Lorde шеговито споменава, че, ако случайно музикалната й кариера не сработи, винаги може да стане дилър на кремове против акне.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser