Преминете към основното съдържание

Кендал Дженър: Обичам да ходя без сутиен и да си показвам гърдите

Моделът има пиърсинг на зърното
Кендал обича да си показва гърдите
Кендал обича да си показва гърдите © Splash

Кендал Дженър определено не е срамежлива, когато става въпрос да излага на показ собствените си гърди. Освен че го прави докато дефилира на ревюта, тя не рядко се появява по улиците на Ню Йорк и Ел Ей с прозрачни блузи, под които ясно си личат дамските й прелести. 

Самата Кендал откровено призна, че не вижда нищо странно в това да не носи сутиени, още повече, че по този начин може да показва и пиърсинга на зърното на едната си гърда. "Честно казано не разбирам какво толкова шокиращо има да се разхождаш без сутиен. Мисля, че е готино и лично на мен изобщо не ми пука! Смятам, че е секси, удобно е и аз харесвам гърдите си. Това е!", заяви Кендал.

Първата поява на Дженър без сутиен беше през 2004 г., на ревю на Marc Jacobs, по време на седмицата на модата в Ню Йорк. Тогава стана скандал, тъй като по това време тя тъкмо е навършила 18 години.    

Звездата се включи и в т.нар. движение Free the Nipple, в което известни жени показват гърдите си и окуражават и другите да го правят. 

Повече за движението Free the Nipple може да прочетете в августовския брой на списание ELLE България, който вече е на пазара. 

Звездите и движението Free the nipple

Галерия

Звездите и движението Free the nipple

Снимки: Instagram, Splash

Автор: Ирена Късметска

Още по етикети

Кендал Дженър
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser