Преминете към основното съдържание

Кендал Дженър: От малка знаех, че баща ми е различен

Моделката е сред най-успешните в бранша
Кендал и татко й
Кендал и татко й © Instagram

Кендал е единственият член на звездното семейство Дженър/Кардашиян, който предпочита да не излива емоциите си в социалната мрежа и да не прави обществено достояние всяка своя мисъл. Доскоро тя не беше и коментирала шокиращия развой в известната фамилия - решението на баща й Брус да стане жена и вече да се представя като Кейтлин.

"За човек, чийто живот не преминава в медиите и пред очите на милиони, може би цялата ситуация щеше да протече по друг начин. Безспорно трябваше да изминем сериозен път. Но в крайна сметка това е нещо, с което трябва да свикнеш", споделя Кендал.

По думите й тя е била наясно с голямата тайна на баща си, откакто е била малка. "Той никога не потвърди за това пред мен, но аз го знаех. Все пак той си е същият човек. Баща ми е моят баща, макар че вече физически не е точно такъв. Той обаче ми позволява да му казвам татко - това е малка част от него, която ми остана", допълва още красивата манекенка.

Най-известните транссексуални звезди можете да видите в галерията.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser