Преминете към основното съдържание

Кендал Дженър отново доказа, че е по-харесвана от Ким

Триумфът на клана Кардашиян-Дженър продължава
Кендал Дженър
Кендал Дженър © Getty images

Кендъл Дженър за пореден път доказа, че няма конкуренция сред колежките си от подиума, поне що се отнася до социалните медии и популярността сред феновете.

Красивата моделка държи рекорда за най-харесван пост в Instagram, като за своя снимка те има над 3 милиона лайка. Нещо, с което дори сестра й Ким не може да се похвали.

Оказа се, че присъствието й на седмицата на модата в Париж също не е минало незабелязано. Освен че дефилира за най-големите световни марки, кадърът, който Кендал постна от френската столица е получил 1,2 милиона. Повече от всеки моден дизайнер, модел или знаменитост, присъствали там.

Откакто стана звезда във фешън средите, Кендал се радва на широка популярност. За Ким Кардашиян това едва ли е много приятно като се има предвид, че тя е тази, която доскоро беше звездата на фамилията. Именно благодарение на нея семейството се сдоби с толкова голяма слава, че днес печели милиони само като се появи някъде.

© Instagram, Кадърът, който събра 3 млн. лайка

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser