Преминете към основното съдържание

Кендал Дженър отново се забърка в скандал

Този път под прицел е индийският Vogue
© getty images

Индийското издание на Vogue се забърка в голям скандал навръха 10-ата си годишнина. За съжаление на Кендал Дженър, тя отново е в центъра на нещата. 

Красивата моделка беше избрана от екипа на списанието да краси юбилейната им корица. И докато за Кендал това е голяма привилегия, новината, че тя ще е звездата на броя, разгневи голяма част от читателите на списанието. 

Те определиха решението на редакторите като "шокиращо", "гнусно" и "изключително разочароващо". Според феновете на Vogue по-подходящо би било корицата да представи някоя красива индийка като Приянка Чопра, а не американски модел.

"Има толкова много брилянтни, красиви индийки, от които да изберат за корицата на Vogue Индиа, а те се спряха на Кендал Дженър", "Шокирана съм от решението на Vogue Индиа да сложат Кендал Дженър на корицата си вместо истинска индийка". Тези и подобни коментари заляха социалните мрежи, което със сигурност е притеснило екипа на модното списание. 

Кадрите на Дженър са дело на легендарния фотограф Марио Тестино и са реализирани в красивия хотел "Самоде", намиращ се извън Джайпур.

Не само Кендал, а и Джиджи Хадид влезе в подобен скандал, след като беше избрана за лице на първата корица на Vogue Arabia.   

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser