Преминете към основното съдържание

КЕТОЛАЙН ви помага да се отървете от излишните килограми без глад

Край на безкрайното броене на калории и минималистичните порции.

В търсене на най-добрия режим на хранене, който да ни помогне да свалим натрупаните килограми, често попадаме на диети, които ни вкарват в омагьосания кръг на временно отслабване и последващ йо-йо ефект. Бързаме да се отървем от излишното тегло без да се консултираме със специалист и без да отчитаме спецификите на всеки един хранителен режим и ососбеностите на всеки отделен организъм.

Сред най-модерните режими в последно време е т.нар. нисковъглехидратно хранене, което действително дава много добри и трайни резултати, но и при него е препоръчително да се провежда след консултация и с регулярно наблюдение от специалист.

Кетолайн е медицинска програма за отслабване, базирана върху научни основи. Екипът на КЕТОЛАЙН оказва индивидуална подкрепа на всеки по пътя му към постигане на идеално тегло и към здравословен начин на хранене. Програмата Кетолайн не се нуждае от много време за готвене и решава дългосрочно проблемите с наднорменото тегло.

Програмата КЕТОЛАЙН е ориентирана към всички, които имат чувството, че имат проблем с теглото си, без значение дали искат да свалят 5 или 50 кг. Подходяща е за хора, които имат здравословни проблеми като високо кръвно налягане, инсулинова резистентност, диабет тип 2 и други.

С КЕТОЛАЙН ще постигнете чудесни резултати без да усещате умора или глад. Продуктите на програмата са ценни, богати на протеини ястия, които се грижат за изгаряне на мастната тъкан и съхраняване на мускулната маса.

Режимът се състои от три стадия:

1. АКТИВЕН СТАДИЙ
(ФАЗИ 1 И 2)

В тази част се консумират пет готови Ketoline ястия с добавяне на пресни салати и зеленчуци. Ястията се предписват от лекар който може да добави добавки. Ястията са под формата на супи, бъркани яйца, пюрета, каши, шейкове, сокове, мусове, пудинги, палачинки и сладкиши.

2. СТАДИЙ НА ПРОМЯНА НА ХРАНИТЕЛНИЯ РЕЖИМ

(Фази 3 и 4)

В този стадий сте излезли от „кетозата“. Намаляват се хранителните добавки и сепродължава с нискокалорична диета. Тук постепенно се въсеждат определени групи храни въз основа на гликемичния индекс, за да се противодейства на йо-йо ефекта и на връщането към изходното тегло и да се „препрограмира“ панкреаса така, че да започне отново да произвежда инсулин правилно.

3. СТАДИЙ НА СТАБИЛИЗИРАНЕ НА ТЕГЛОТО

(Фаза 5)

Когато сме загубили достатъчно килограми и сме научили тялото си да се храни правилно, е необходимо да останем последователни, за да запазим желаното тегло. Новите навици, които сте придобили, физическата активност и дългосрочното медицинско проследяване са от съществено значение за поддържане на идеалното тегло и запазване на здравето. Погрешно е да се мисли, че загубата на тегло ще се стане от само себе си. Трябва да се работи активно за поддържане на постигнатите резултати и последователно да се следват препоръките на лекаря в продължение на две години. Това е единственият начин за осигуряване на траен успех на вашата диета.

Потърсете специалистите на КЕТОЛАЙН и поставете началото на своето преобразяване.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser