Преминете към основното съдържание

Кейт и Уилям: Бягай, Хари!

Послание до "беглеца" с много символична снимка и подпис

Бягай, Хари, бягай! Кой би си помислил, че обикновена публикация в Instagram с пожелания от принц Уилям до малкия му брат за рождения му ден може да предизвика толкова много противоречия? В навечерието на 15 септември членове на кралското семейство споделиха своите добри пожелания към херцога на Съсекс в официалните си акаунти в социалните мрежи - Хари навърши 36 години във вторник.

Но три детайла в поздравленията на принц Уилям и Кейт привлякоха вниманието на всички. В края на краищата всяка семейна снимка, която се появява в Instagram от името на старшите членове на кралското семейство, се гледа под микроскоп.

Първият е самият избор на снимката, на която Хари „бяга“ по време на благотворително спортно събитие през 2017 година. Феновете приеха този кадър като ясен намек, че най-малкият внук на кралицата е решил да избяга в чужбина от всички проблеми.

Второ, Меган Маркъл не е на снимката, което също се смята за таен знак. Уилям и Кейт обвиняват съпругата му за оставката на любимия, макар и ексцентричен принц.

Освен това Уилям и Кейт умишлено не са използвали титлата на Хари в текста на поздравлението - макар според протокола, в официални съобщения те да са се обръщат към него като херцог на Съсекс, въпреки че след отказа на Хари от дейност като член на кралското семейство той не може да използва титлата си за комерсиални цели. Но дори кралицата и бащата на рожденика, принц Чарлз, си позволи в постовете си се обръщат към него с титла! Наистина ли братята са се загубили напълно? И от кого всъщност Кейт и Уилям го насърчават да избяга?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser