Преминете към основното съдържание

Кейт Мидълтън и принц Хари разговаряха приятелски след погребението

Кралските роднини напуснаха заедно църквата

Херцогинята на Кеймбридж и нейният зет, принц Хари, размениха сърдечни фрази, след като заедно присъстваха на погребението на принц Филип. Кейт и Хари бяха забелязани да си говорят, докато напускаха параклиса в Уиндзор, и изглеждаха дълбоко ангажирани в приятелски разговор. Двойката не се е срещала лично, откакто Хари се премести в САЩ.

По-късно те се върнаха заедно в замъка Уиндзор и към тях се присъедини съпругът на Кейт, принц Уилям, който също разговаряше с брат си. Колите чакаха да върнат кралското семейство обратно в замъка, но членовете му предпочетоха да се разходят. Разделени в параклиса поради социални ограничения, те най-после имаха възможност да се съберат, което несъмнено е послужило като утеха за кралицата.

В пресата се говори много за напрегнатата ситуация между братята, но Уилям и Хари изглеждаха в добри отношения по време на траурната церемония.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser