Преминете към основното съдържание

Кейт Мидълтън и принц Уилям решиха да се откажат от кралските титли

Британските източници твърдят, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж планират да „подмладят монархията“.

Докато принц Хари и Меган Маркъл, които изоставиха кралските си задължения, продължават да използват почетните си титли навсякъде, най-близките им британски роднини решиха да направят точно обратното. Според източници, близки до двореца, се твърди, че принц Уилям и Кейт Мидълтън обмислят да се откажат от титлите си, за да "модернизират монархията".

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж биха искали да бъдат известни просто като "Уил и Кейт". Промените не се ограничават само до титлите им. Предвижда се да бъдат премахнати и поклоните и реверансите на публично място. Това означава, че световните лидери и други гости няма да има нужда да се кланят при среща с членове на кралското семейство.

Твърди се, че тласък за това решение е дало неотдавнашното турне на Кейт и Уилям в района на Карибите, където се сблъскаха много негативни реакции.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser