Преминете към основното съдържание

Кейт Мидълтън за обвиненията на Меган: „Това е унизително“

Вече две седмици интервюто с Меган Маркъл и принц Хари остава една от най-обсъжданите теми в пресата. Много известни личности изразиха отношението си към него, а принц Уилям трябваше да коментира обвиненията на кралското семейство в расизъм

Епизодът, в който Маркъл говори за конфликта си с Кейт Мидълтън, също имаше отзвук. Кавгата се е разразила между тях преди сватбата на Меган и Хари, когато двете не могли да стиковат програмите си за пробата на роклята за принцеса Шарлот. След този случай в пресата се появиха твърдения, че Меган е разплакала Катрин. Според съпругата на принц Хари всъщност Кейт я е разплакала (след което се извинила и изпратила цветя), а журналистите били виновни Меган да бъде изкарана виновна и представена в неблагоприятна светлина. Освен това Маркъл заяви, че е помолила Бъкингамския дворец да се намеси и да отрече тази клевета, но й е отказана подкрепа.

Сега стана известно, какво мисли самата Кейт Мидълтън за всичко това. Вътрешна информация сподели журналистката Кейти Никол, която редовно пише за кралското семейство. Тя отбеляза, че Кейт "никога не е искала спекулации относно противоречията й с Меган да се появяват в пресата".

„Кейт е толкова резервирана и уважава неприкосновеността на личния си живот. Никога няма да чуете за нейната кавга с никого, защото тя е много чувствителна към другите. Така че разпространението на тази история беше труден момент. Кейт мислеше, че инцидентът е минало, така че беше унизително да се върне към него отново.”, каза Никол.

Самата Меган се изказа положително за Кейт в интервюто, наричайки я добър човек и призна, че й е простила.

„Мисля, че голяма част от това, което видях, е идеята за противопоставянето. Но ако харесвате Кейт, не е нужно да мразите мен.”, заяви Меган.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser