Преминете към основното съдържание

Кейт Мос повтори емблематичната си "гола" визия 30 години по-късно

Малко черно бельо вместо малка черна рокля.

Всеки път, когато видим Кейт Мос, веднага си спомняме два цитата. Единият е нейн, другият е за нея. Първият, изписан с червило от самата манекенка върху огледалото в тоалетната в модерен британски клуб: „Късно е да си лягам“. Вторият: „В Лондон има само една Кейт. И това е Кейт Мос“, каза един от модните критици напук на всеобщата мания по кралското семейство.

И двете фрази бяха актуални в светския дневен ред снощи. Фотографи уловиха Кейт Мос преди и след парти в Лондон, организирано в чест на напитката Diet Coke, която супермоделът активно рекламира и е творчески директор на марката.

С визията си супермоделът на всички времена заяви категорично: 90-те се завърнаха. И тук не става въпрос за самата нея, а за нейната рокля. Кейт пристигна на партито, облечена в актуална версия на своята незабравима прозрачна рокля. Със сигурност сте виждали снимка, на която много млада, но вече емблематичен модел, тя позира през 1993 г. на парти на агенция Elite Model Look практически „по гащички“.

И сега, двадесет и девет години по-късно, историята се повтаря: Кейт отново е в прозрачен тоалет (макар и с различна кройка и цвят), само по черно бельо, с разголени гърди и нула предразсъдъци. Както казват стилистите: нищо излишно.

Още по етикети

Кейт Мос , парти , рокля
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser