Преминете към основното съдържание

Кейти Холмс и Емилио Витоло официално признаха любовта си

Рожденият ден е чудесен повод да разкажете на света за чувствата си.

Instagram профилът на младия американски готвач с италиански корени, Емилио Витоло, е пълен със снимки на клиенти на знаменитости на ресторанта му. Но само една суперзвезда направи живота му наистина специален. От няколко месеца ресторантьорът и Кейти Холмс, без да крият чувствата си, се разхождат из Ню Йорк и редовно влизат в обективите на фотографите. Но досега те не са коментирали официално връзката си. И ето, че вече е официално!

На 18 декември Кейти отпразнува 42-ия си рожден ден и получи много специална поздравителна картичка в социалните мрежи. Гаджето на чаровната актриса публикува сантиментален кадър на двойката, подписвайки го с откровена декларация за любов. Холмс не остана в дълг и в коментарите отговори на Емилио в замяна. Изглежда, че за някои хора 2020 г. се оказа наистина съдбоносна. Поздравления за двойката, която откри любовта!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser