Преминете към основното съдържание

Кейти Холмс се раздели с приятеля си след осем месечна връзка

Различните планове за живота сложиха край на любовта им.

Романсът на 42-годишната Кейти Холмс и 33-годишния Емилио Витоло приключи. Новината за раздялата на двойката беше потвърдена от официалния представител на актрисата. Той отбеляза, че Кати и Емилио остават приятели.

„Кейти и Емилио наистина се наслаждаваха на времето заедно, но просто не се получи. Тя е фокусирана върху отглеждането на дъщеря си и предстоящите й проекти”, заяви той.

Актрисата отглежда 15-годишната си дъщеря Сури от брака си с Том Круз.

Както вътрешен човек сподели пред People, влюбените са се разделили преди няколко седмици. „Раздялата им беше тиха и спокойна. Нямаше драма.”

Според него Кейти и Емилио имат различни планове за живота си.

Емилио не е обиден - животът му е в Ню Йорк и той не планира промени. Кейти няма търпение да се върне на работа и да пътува отново.

За първи връзката на двойката стана известна през септември. Емилио е син на известен ресторантьор в Ню Йорк. Баща му, Емилио Витоло-старши, притежава ресторанта Emilio's Ballato, който е много популярен сред известните личности.

Влюбените не криеха връзката си и често се появяваха публично заедно. Според източници те били много влюбени един в друг и невероятно щастливи.Кейти представи любимия си на дъщеря си и той я запозна с близките си.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser