Преминете към основното съдържание

Кейти Пери се обясни в любов на Миранда Кер

„Ние не се вписваме в стереотипите за бивша и нова съпруга“.

Кейти Пери и Миранда Кер направиха фурор на червения килим на G'Day USA Arts Gala в Лос Анджелис. 39-годишният модел и 38-годишната певица не само позираха заедно пред фотографите, но и седяха на една маса, а по време на събитието Пери се качи на сцената, за да връчи наградата на Кер.

Миранда беше омъжена в продължение на три години за Орландо Блумом, който сега е сгоден за Кейти. Двете вече са разказвали за добрите си отношения, а на вчерашната церемония го демонстрираха нагледно.

По време на речта си Пери отбеляза, че публиката може да бъде "объркана" от факта, че тя е тази, която връчва наградата на Миранда. Но, според певицата, те имат "модерно семейство" и тя и Кери изобщо не се вписват в обичайния стереотип за "бивша съпруга и нова съпруга". „Медиите ще се радват да ни видят да се бием в калта, но при нас всичко е любов, Миранда е любов“, каза Кейти и добави, че буквално „се е сдобила с още една сестра“ в лицето на модела.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser