Преминете към основното съдържание

Кейти Пери възмути с поведението си по време на коронацията на Чарлз III

Певицата стана за смях в социалните мрежи.

Изглежда, че Кейти Пери е в на път да срине окончателно и без това опорочената репутация на американските туристи в Обединеното кралство. На церемония по коронацията на Чарлз III певицата се държа по начин, който шокира британците.

Всичко започна с това, че Кати застана на мемориалната плоча, положена в памет на легендарния британски премиер Уинстън Чърчил в Уестминстърското абатство. И го направи не случайно, а в името на добрата снимка. След това тя дълго не можеше да си намери мястото и се опитваше да потърси помощ от гостите. Освен това певицата нонстоп си правеше селфита и привличаше цялото внимание към себе си. А като капак напускайки церемонията, тя едва не падна от високите си токчета.

Кадри с поп дивата в главната роля обиколиха Twitter за радост на потребителите на социалната мрежа. „Ще гледаме отново това събитие само заради нея!“, написа един от ползвателите. „Търсенето на Кейти Пери беше прекъснато от кралската гвардия, която я помисли за заблудила се селянка“, написа друг друг. „Тя май все още не се е възстановила от онзи епизод с парализата“, пише трети, намеквайки за странен инцидент по време на изпълнение на певицата миналата година.

Коментатиращите в сайта на британския таблоид Daily Mail са доста по-категорични. „Каква пошлост и неуважение! Да снимаш краката си, докато стоиш върху плочата на велик световен лидер, е просто безобразие“, пише първият читател. „Кой изобщо си прави селфита в църквата? Тя пълна тъпа ли е? задава резонен въпрос втори. „Поредното доказателство, че американците не знаят нищо за етикета“, обобщава трети.

Утре поп звездата заедно с Лайънъл Ричи ще участва в концерт по повод коронацията на Чарлз III. Като специална благодарност на Кейти Пери беше предложена нощувка в замъка Уиндзор.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser