Преминете към основното съдържание

Хари и Меган не са на себе си от гняв

Херцозите на Съсекс са подложени на поредно унижение.

Коронацията на крал Чарлз наближава, но все още не е ясно дали принц Хари и Меган ще присъстват. Едно е сигурно: няма да им бъде позволено да стоят на балкона на Бъкингамския дворец. Точно това ядоса изключително много двамата.

В интервю за "Sky News Australia" кралският експерт Анджела Левин заяви, че Хари и Меган са безкрайно ядосани, че няма да имат място до кралското семейство на балкона на Бъкингамския дворец. "Те поставиха изрично изискване да бъдат на балкона. От една страна твърдят, че искат да присъстват на коронацията и да преживеят случващото се в рамките на своето малко семейство, от друга страна изискват да бъдат на балкона с децата си. Но най вече искат извинение", обяснява Левин.

Кралският биограф е сигурна, че Хари и Меган ще отменят участието си в коронацията, тъй като приемат „прогонването“ си от балкона като обида. Те са дълбоко разстроени от това и не биха искали да присъстват на коронацията при никакви обстоятелства, според Анджела Левин, която е убедена, че до дни в Двореца ще пристигне официален отказ от името на Херцозите на Съсекс.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser