Преминете към основното съдържание

Хари и Меган отново застават пред Опра Уинфри

Какво да очакваме този път?

През 2022 г. кралското семейство ще бъде изправено пред нов удар - освен пускането на мемоарите на принц Хари, двойката ще даде ново интервю, в което ще говори за кралското семейство. Събрахме всички известни факти до момента.

Задава се поредната "бомба на истината" от херцозите на Съсекс! Вчера, 27 юни, принц Хари и Меган Маркъл бяха забелязани да гостуват на Опра Уинфри. Двойката пристигна със своя Range Rover при известната си съседка и то в компанията на приятелката на Меган Джанина Гаванкар.

Компанията пристигна в луксозното имение на Опра и прекара там малко повече от час. Предполага се, че по време а посещението е обсъдено поредното интервю на Хари и Меган, което ще е част от популяризирането на биографията на принц Хари, която ще излезе през 2022 г.

Експерти смятат, че са възможни следните два варианта: интервюто ще „разкрие” морала в кралското семейство, както и проявеното пренебрежение по време на последното посещение на Хари и Меган в Лондон, когато принц Уилям и Кейт Мидълтън демонстративно страняха от двамата и не отидоха на рождения ден на дъщеря им, или обратно. Предвид спада в рейтингите Съсъекс може да обърнат конфликта и да поднесат публично извинение за предишното интервю. Вторият вариант обаче изглежда по-малко вероятен от първия.

Между другото, Джанина Гаванкар е едно от последните приятелки на Меган Маркъл, с която тя поддържа връзка. Именно тя е автор на първата коледна картичка на Меган и Хари с бебето Арчи, а също така активно я защитава от атаки в мрежата след първото интервю с Опра Уинфри.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser