Преминете към основното съдържание

Хари и Меган пристигнаха неочаквано в Лондон, за да се видят с кралицата

Снощи херцогът и херцогинята на Съсекс са пристигнали заедно във Великобритания за първи път от 2 години. Предполага се, че причината е влошеното здраве на Елизабет II.

Сензационна новина, която се комемтира от всички таблоиди на Великобритания! Вчера, 14 април, принц Хари и Меган Маркъл са кацнали в Лондон, а след това веднага отишли в Уиндзор, за да посетят кралицата. Това съобщи официален представител на двореца в интервю за Daily Mail.

Двойката пожелала да остане инкогнито, за да не предизвиква интереса на пресата. Съобщава се, че те са прекарали няколко часа в разговор с кралицата. Вероятно принц Хари е искал да се срещне с баба си заради влошеното й здравословно състояние: тя прекара Covid и се движи из двореца в инвалидна количка.

Според служители на двореца Хари и Меган пристигнали без децата си - Арчи и Лилибет останали в Монтенсито с Глория, майката на херцогинята. В Англия двамата отседнали в имението Фрогмор, където живееха, преди да се преместят в Америка.

Жителите на Уиндзор били изненадани да видят принц Хари и Меган Маркъл на път за църковна служба. Оказва се, че освен кралицата, в замъка Уиндзор са били принц Чарлз и Камила Паркър-Боулс: напрегнатите отношения между син и баща завършили с разговор в замъка.

Съобщава се, че късно вечерта херцозите на Съсекс са заминали за Нидерландия.

Меган Маркъл за последно стъпи на британска земя на 5 март 2020 г. - по същото време беше и последната й среща с Елизабет II. Хари се срещна с баба си последно на погребението на принц Филип през пролетта на 2021 г.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser