Преминете към основното съдържание

Хари написал писмо до баща си, в което се опитва да оправдае действията си

Известно е, че от няколко месеца Чарлз не отговаря на обажданията на по-малкия си син

Принцът на Уелс е получил имейл от сина си, преди шокиращото интервю на Опра да бъде излъчено. В текста Хари „оправдава“ постъпката си и искал баща му да разбере причината за публичната му поява.

В статия за Vanity Fair кралският репортер Кейти Никъл пише: „Хари изпрати имейл на баща си, за да обоснове защо той и Меган дават това интервю. Според приятел на Чарлз той е бил отчаян.”

По време на интервюто принц Хари разкри колко са се влошили отношенията му с принц Чарлз. Той отбеляза, че баща му дори е игнорирал обажданията му преди съобщението за напускането на двойката на кралското семейство. Херцогът на Съсекс каза още, че принц Чарлз го е отрязал от всички финанси през първото тримесечие на 2020 г., принуждавайки го да търси помощ от приятели.

Запознати твърдят, че принц Чарлз се чувства „разочарован“ от изявленията, направени от сина и снаха му по време на интервютата им с Опра, включително от обвинения в расизъм. "Това противоречи на всичко, в което принцът на Уелс вярва", твърди източник от Двореца пред Evening Standard миналата седмица.

Кралският биограф Сара Гристууд е на мнение, че принц Хари може би не е осъзнал въздействието, което ще окажат неговите коментари: „Сигурно е било трудно за принц Хари да каже, че се е чувствал разочарован от баща си, но за Чарлз е било още по-трудно да чуе това. Точно по времето, когато като цяло Чарлз започна да изглежда по-популярен, синът му нанесе сериозен удар по репутацията му. Трудно е да се каже дали Хари е наясно с нанесената вреда. "

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser