Преминете към основното съдържание

Хари преживява тежко раздялата с бременната си съпруга и Арчи

В очакване на погребението Хари поддържа непрекъснат контакт със семейството си.

Два дни след смъртта на дядо си принц Филип, 36-годишният принц Хари отлетя за дома. Херцогът на Съсекс тръгна сам - 39-годишната му съпруга Меган Маркъл и едногодишният им син Арчи останаха в Калифорния. Херцогинята вече е в напреднала бременност и лекарите я съветват да не рискува за пореден път, особено след като през лятото претърпя спонтанен аборт.

Пред Us Weekly вътрешен човек сподели, че Хари много страда за жена си и сина си и постоянно е във видеовръзка с тях.

„Вече много му липсват Меган и Арчи и всеки ден им звъни, за да провери как се справят. Той говори с Меган по няколко пъти на ден, защото е много притеснен, че я е оставил сама толкова дълго време.”

Хари ще остане във Великобритания поне до събота, когато ще бъде погребението на дядо му. В изявлението си след смъртта на принц Филип херцогът на Съсекс отбеляза, че той и семейството му винаги ще помнят херцога на Единбург.

„Винаги ще заемаш специално място в сърцата на Меган, Арчи, в моето сърцето (както и в сърцето на твоята бъдеща правнучка), написа Хари.

По-рано друг източник съобщи, че херцогът на Съсекс се чувства виновен, че не могъл да се прибере по-рано вкъщи, за да се сбогува с дядо си, с когото е имал близки отношения.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser