Преминете към основното съдържание

Хари си тръгна без да се помири с кралското семейство

Колата на херцога на Съсекс е забелязана по пътя от летището в Лос Анджелис

Принц Хари се завърна в Калифорния при бременната си съпруга Меган и двугодишния им син Арчи. Колата му е забелязана да напуска частен терминал в Лос Анджелис минути след като самолетът е кацнал от Великобритания. Завръщането на Хари в САЩ означава, че той е решил да пропусне рождения ден на баба си - днес кралицата навършва 95 години. Елизабет II обаче все още е в траур след смъртта на съпруга си, но този петък ще поднови официалните си задължения.

До този момент пресата съобщаваше, че Хари планира да остане в Лондон за годишнината на кралицата. Но в крайна сметка той се завърна в Съединените щати набързо, като не е разговарял на четири очи нито с баща си Чарлз, нито с брат си Уилям, тъй като „никой от тях не му вярва достатъчно, за да говори сам с него“ съобщава The Washington Post. Единственият разговор между Хари, принц Уилям и принц Чарлз е бил в събота след погребението на принц Филип, когато семейството се прибра в замъка Уиндзор. Твърди се, че на раздумката е присъствала и самата кралица, но темите са били неутрални. Все пак тази среща и държанието на братята сред траурната церемония дадоха надежда, че те ще намерят начин и време да разчупят леда. Наблюдатели прогнозираха, че Хари ще остане поне седмица в Лондон, но принцът явно не е искал да прекара и минута повече разделен от любимата си.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser